't Preuvenemint doneert meer dan €130.000 aan goede doelen

Op vrijdag 27 januari werd door Stichting ’t Struyskommitee een bedrag van € 130.000,- afkomstig uit de opbrengst van ‘t 39ste Preuvenemint, geschonken aan de vooraf geselecteerde goede doelen. € 40.000,00 van dit bedrag gaat naar gedupeerden van de watersnoodramp in Limburg in 2021.

Dank aan alle betrokkenen
In de afgelopen 39 jaar heeft ’t Struyskommitee bijna € 4,9 miljoen gedoneerd aan het goede doel. Dit geweldige resultaat is gerealiseerd dankzij de steun van de vele vrijwilligers, sponsoren, restaurateurs en natuurlijk de grote aantallen bezoekers van ’t Preuvenemint 2022.

Hoofd goede doel
Het hoofd goede doel van ’t Preuvenemint in augustus 2022 waren de zwaarst gedupeerden van de watersnoodramp in Limburg. Via de Stichting Limburg Oet De Drup / Watersnoodfonds Limburg trakteert ‘t Preuvenemint gedupeerden op een waardebon om te besteden bij een van de restaurateurs of leveranciers die deelnamen aan ’t Preuvenemint. Daarmee steekt het ook de horeca-uitbaters een hart onder de riem na de moeilijke periode die zij door hebben gemaakt. 

Sjiek voor iedereen
Onze deelnemers bereiden piekfijne gerechtjes, met de mooiste ingrediënten uit Maastricht en omgeving. ‘t Preuvenemint staat voor zomerse verwennerij in goed gezelschap: jong, oud, toerist, bewoner, familie en (zaken)vrienden.
Met de slogan ‘t sjiekste zomerfies vaan Nederland’ belooft de 40ste editie nog meer cachet en nog meer beleving. De opbrengst van ’t Preuvenemint gaat zoals altijd naar het goede doel.

De 40ste editie van ’t Preuvenemint vindt plaats van donderdag 24 tot en met zondag 27 augustus 2023.

Sponsoren

Ontwikkeld door Hive Collective
trotse hoofdsponsor van 't Preuvenemint