Nieuw concept voor horeca-ondernemer op ’t Preuvenemint: Horecaondernemers kunnen nu een dag ‘preuve’

Limburg staat bekend als de bakermat van de gastronomie, waar eeuwenoude culinaire tradities samenkomen met een rijke diversiteit aan streekgerechten, ambachtelijke producten en gerenommeerde restaurants, waardoor het een ware smaakbestemming is voor fijnproevers. Ook dit jaar komen deze tradities bij elkaar op 't Preuvenemint en presenteren verschillende restaurants dan ook hun gerechten aan het publiek. Van donderdag 22 augustus tot en met zondag 25 augustus 2024 vindt alweer de 41e editie van ’t Preuvenemint plaats.

Nieuw! “Eéndaags concept” voor horecaondernemers.

Ontdek 't Preuvenemint met een laagdrempelige instap! Het StruysKommitee biedt de mogelijkheid om één dag deel te nemen aan dit culinaire festijn. Met een volledig ingerichte stand die elke dag aan een andere horecaondernemer wordt toegewezen, kun je als horecaondernemer op jouw eigen manier ervaren hoe het is om deel te nemen aan 't Preuvenemint, zonder meteen financieel het avontuur van vier dagen aan te gaan. Deze unieke kans laat je proeven van de sfeer en smaken, en als het naar meer smaakt, liggen de deuren open voor een volwaardige deelname aan de volgende editie in 2025.

Welke exposure kansen biedt het jou als horecaondernemer?

Deelname aan ‘t Preuvenemint biedt jou als horecaondernemer de mogelijkheid om je gerechten te presenteren aan een groot publiek. Dit kan helpen bij het vergroten van de zichtbaarheid van je restaurant en het aantrekken van nieuwe klanten. Ook is ’t Preuvenemint bij uitstek een perfecte plek om te netwerken. Een goede gelegenheid om je gasten in je stand onder het genot van een drankje en hapje welkom te heten. Het bied je de ultieme kans om je culinaire creaties te laten proeven aan bestaande, maar ook nieuwe klanten en ze te overtuigen van de kwaliteit van je keuken.

Goede Doelen

De volledige opbrengst van ’t Preuvenemint ook dit jaar uiteraard weer naar het Goede Doel. Door deel te nemen aan ’t Preuvenemint laat je als restaurant zien dat jullie betrokken zijn bij de gemeenschap en steun ook jij tegelijkertijd talloze lokale goede doelen. Dit kan een positieve indruk achterlaten bij het publiek en loyaliteit opbouwen onder lokale bewoners.

Interesse? Wees er snel bij, want vol is vol!

Wil je een vrijblijvend gesprek aangaan om de mogelijkheid te bespreken om één dag deel te nemen aan ‘t Preuvenemint dan vernemen we dat graag via info@preuvenemint.nl.

Sponsoren

Ontwikkeld door Hive Collective
trotse hoofdsponsor van 't Preuvenemint