De vrijdag van ‘t 39ste Preuvenemint vanouds gezellig

Na de PreuveneDonderdag verliep ook dag twee van het Preuvenemint uitstekend. Het weer was niet zo zonnig als gisteren (en gelukkig ook niet meer zo heet), maar toch lonkten de sfeervolle eetgelegenheden en het muziekprogramma dusdanig dat het plein om 16:00 goed vol liep met bezoekers, onder wie weer velen die traditioneel ‘met het werk’ een gezellige VrijMiBo hielden. Naarmate de schemer viel stond ’t Vrijthof aan alle kanten vol met mensen die genoten van een hapje en een drankje. Van oesters tot kaasplankjes en van gevulde portobello’s tot lamsspiesjes, uiteraard met een verfrissend ijsje als dessert; er is wederom voor ieder is er wat wils.

Muziekprogramma

Natuurlijk kon er na het optreden van Bombrasstic ook weer flink gedanst worden. De avond ging de boeken in als een gezellige Preuvenevrijdag. Met optredens van de de Limburse bekenden Katja Henz, W-Dreej, Eric Cruts werd het podium goed opgewarmd voor feestband Tonca. DJ Rico Vrijhoeven zorgde voor de beats tussen de optredens door. Verder gingen alle ABBA-fans helemaal los bij het optreden van Abba Fever XS (bekend van SBS6).

Komende dagen

Dit weekend kunt u nog komen ‘preuve’ met de Preuvenecard. De Preuvecard kan bij de kassa’s of via de QR-code op de achterkant worden opgewaardeerd. Ook dit jaar is ’t Preuvenemint weer actief op Social Media en kunnen bezoekers hun leukste PreuveneSelfies op Facebook en Instagram plaatsen met de #preuvenemint. Daarnaast wordt zondag zoals vanouds de Kindermiddag georganiseerd. Kinderen kunnen dan deelnemen aan een allerlei leuke activiteiten zoals ‘Koken met kids’, Sport & Spel by Monkey Moves of schilderen in het thema "lek vinger, lek doum".

Sponsoren

Ontwikkeld door Hive Collective
trotse hoofdsponsor van 't Preuvenemint