Kindermiddag 2019

De kindermiddag krijgt dit jaar een nieuwe invulling. Naast de PreuveTocht waarbij gezond eten en bewegen gecombineerd wordt, verzorgt de bekende TV-kok Pierre Wind in samenwerking met Club Pellikaan Maastricht kookworkshops voor kids die graag kokkerellen.

De kindermiddag vindt traditiegetrouw plaats op zondagmiddag van 13:30 tot 17:00 uur, dus kom dan zeker een kijkje nemen met het hele gezin!

Kookworkshop Pierre Wind:

Wil je meedoen met de kookworkshop van de bekende TV-Kok Pierre Wind, schrijf je dan in voor één van de 5 workshops. Inschrijven kan op zondag 25 augustus vanaf 12:00 uur bij de stand van Pierre Wind. Wees er snel bij want er kunnen maximaal 15 kinderen (tot 16 jaar) per workshop deelnemen en vol is helaas vol.

De stand van Pierre Wind vind je rechts van het hoofdpodium naast het buffet De Hoofwach (zie plattegrond verderop in dit bericht). Voor de deelname aan de workshop betaal je 2 PreuveneLappen.

De workshops duren een half uur en zijn gepland van:

13:30 - 14:00 uur

14:10 - 14:40 uur

14:50 - 15:20 uur

15:30 - 16:00 uur

16:10 - 16:40 uur

PreuveTocht Gezond & Bewegen

Ook dit jaar organiseren wij in samenwerking met Club Pellikaan op de zondagmiddag van 't Preuvenemint de inmiddels bekende PreuveTocht voor kinderen.

Tijdens de PreuveTocht ga je op verschillende plekken op 't Preuvenemint culinair knutselen, lekker bewegen, smoothies maken en nog veel meer. Aan het einde van de PreuveTocht word je getrakteerd op een heerlijke én gezonde verrassing.

Wil je deelnemen aan de PreuveTocht, kom dan een routekaart halen in de stand van Pierre Wind! Deze stand vind je rechts van het hoofdpodium naast het buffet De Hoofwach.

De PreuveTocht vindt doorlopend plaats op zondagmiddag 25 augustus van 13:30 tot 17:00 uur.

Sponsoren

Ontwikkeld door Hive Collective
trotse hoofdsponsor van 't Preuvenemint