PreuveneCard Tip

Wil jij een gezamenlijke pot maken met jouw vrienden of jouw kinderen voorzien van een PreuveneCard met eigen tegoed om zelf te genieten op 't Preuvenemint? Dat kan! Hieronder vertellen we je hoe dit werkt.

In de KNIP-app kun je tegoed 'geven' en 'vragen'. Wanneer je in de app op ‘Rekeningen’ klikt zie je een knop met twee pijltjes. Vervolgens kun je kiezen voor ‘Geven’ (tegoed overdragen naar een andere PreuveneCard) of ‘Vragen’ (tegoed ontvangen op de PreuveneCard).

TEGOED VRAGEN
Dit werkt eigenlijk hetzelfde als een 'tikkie'. Via WhatsApp stuur je een link naar degenen die bijdragen aan de groepspot. Wanneer zij de betaallink via iDEAL voldoen, zal het bedrag op de rekening van je PreuveneCard worden bijgeschreven en kunnen jullie makkelijk 'rundsjes geeve'!

TEGOED GEVEN
Wanneer je tegoed wilt overdragen naar een andere PreuveneCard, scan je de QR code van de desbetreffende kaart en vul je het aantal lappen in dat je wilt overzetten. Zo komt het tegoed op de andere PreuveneCard te staan. Je kunt de andere PreuveneCard toevoegen aan jouw app om in de gaten te houden of er nog voldoende tegoed op de kaart staat.

Sponsoren

Ontwikkeld door Hive Collective
trotse hoofdsponsor van 't Preuvenemint