PreuveneDonatie 2023

Met trots kunnen we melden dat de jubileumeditie van 't Preuvenemint een indrukwekkend bedrag van € 163.000,- heeft opgeleverd, ten gunste van 60 zorgvuldig geselecteerde lokale goede doelen. Dit benadrukt onze toewijding aan maatschappelijke betrokkenheid en lokale ondersteuning.

Samenwerking en duurzaamheid voorop

Onze inzet beperkt zich niet alleen tot financiële bijdragen. We zijn actief betrokken bij het ondersteunen van Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s), waarbij we geloven dat positieve verandering lokaal begint. Ontdek onze bijdragen aan deze doelen via goeddatjemeewerkt.nl/preuvenemint.

Een reis door 40 jaar van Gemeenschapssteun

Sinds 1981 heeft 't Preuvenemint, met de hulp van talloze vrijwilligers, sponsoren en bezoekers, meer dan € 5 miljoen gedoneerd aan goede doelen. Deze historische reis is een getuigenis van de aanhoudende inzet voor de regio, Maastricht en haar gemeenschap.

Terugblik op een succesvolle jubileumeditie

De 40ste editie was een terugkeer naar onze 'roots', met een focus op lokale gastronomie en ambachten, resulterend in een succesvol evenement, allemaal ten bate van het goede doel.

Sponsoren

Ontwikkeld door Hive Collective
trotse hoofdsponsor van 't Preuvenemint