PreuveneCard

PreuveneCard: het officiele betaalmiddel op ’t Preuvenemint 

Tijdens ’t Preuvenemint kunnen bezoekers van het bekendste en grootste culinaire festival van Nederland hun consumpties betalen met de PreuveneCard. De PreuveneCard is de moderne en veilige vervanger van de PreuveneLap, die tot 2017 als betaalmiddel gelde.

Met de introductie van de PreuveneCard heeft 't Struyskommitee gehoor gegeven aan de wens van veel Preuvenemint-bezoekers om over te stappen op de veel makkelijkere én milieuvriendelijkere betaalmethode van betaling met een betaalkaart. Cashless betalen is bovendien veiliger en inzichtelijker, zo kan de bezoeker zijn saldo in de gaten houden met de KNIP app, makkelijk tegoed opwaarderen en de kaart blokkeren wanneer deze kwijtraakt of gestolen wordt. Ander bijkomend voordeel is dat het resterende tegoed na het evenement gerestitueerd kan worden.

Net zoals bij de PreuveneLappen, zal ook de kaart in drie verschillende ontwerpen verspreid worden. De PreuveneCard wordt per jaar uitgebracht en is alleen geldig gedurende de vier dagen van het evenement.

Meer informatie over de PreuveneCard en antwoorden op veelgestelde vragen over het gebruik van de betaalkaart vindt u hier. 

De KNIP app

De PreuveneCard kan gebruikt worden als een reguliere betaalkaart, maar kan ook geregistreerd worden voor meer gebruiksgemak. Door de betaalkaart te koppelen aan de KNIP app, kunnen bezoekers hun PreuveneCard(s) makkelijk beheren. Hieronder ziet u hoe u de KNIP app kunt downloaden.

Koop uw PreuveneCard online

KNIP app

Wilt u lappen overboeken, of het actuele saldo van uw PreuveneCard inzien? Dan heeft u de KNIP app nodig.

Instructievideo's

Graag wat meer tekst en uitleg? Geen probleem! Wij hebben voor de drie belangrijkste zaken een video voor u gemaakt. Zo genieten we samen voor het goede doel, ook met de PreuveneCard.

Video: PreuveneCard aanschaffen
Video: PreuveneCard opwaarderen
Video: Doorgeven PreuveneLappen