PreuveneMeet

Bestel uw PreuveneMeet-bewijs
Heeft u een uitnodiging ontvangen van Brand Bier?

Op donderdagmiddag 23 augustus van 15.00 -18.00 uur wordt voor de 5e keer op rij de PreuveneMeet georganiseerd. PreuveneMeet is de gelegenheid bij uitstek om bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten en samen met hen te genieten voor het goede doel.

Onze restaurateurs bereiden voor u en uw relaties een keur aan gerechten die geserveerd worden met uiterst zorgvuldig geselecteerde wijnen of een goed getapt glas Brand bier. U wordt ontvangen door ons team van hostessen, zij staan er garant voor dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken. Kaarten kunt u bestellen via de onderstaande button. Indien u grotere aantallen kaarten wenst te bestellen kunt u contact met ons opnemen via preuvenemeet@preuvenemint.nl

Wenst u PreuveneMeet te bezoeken met een gezelschap van meer dan 50 personen, laat het ons weten; in overleg zijn tailormade afspraken mogelijk.

Na 18:00 uur nog even lekker door Preuve? Bestel nu vast uw PreuveneKaart online. Wij zien er naar uit u en uw gasten te verwelkomen tijdens PreuveneMeet op 23 augustus 2018!