Succesvolle 40e editie van ’t Preuvenemint

Zoals vanouds was de zondag van ’t Preuvenemint een dag van ontmoetingen: het gezellige samenzijn van gezinnen en families en de ontmoetingen tussen vrienden en kennissen die elkaar na de zomervakantie weer tegenkomen in ‘hun’ Maastricht. En dat alles natuurlijk onder het genot van een hapje, een drankje én een dansje!

Feestelijk muziekprogramma en een creatieve kindermiddag 

Big Band Beeg trapten het muziekprogramma af met feestelijke jazzmuziek. Om 13:30 uur ging de populaire kindermiddag van start. Dit jaar werden diverse activiteiten georganiseerd, zoals creatieve knutselworkshops door ’t Bieke, waarbij kinderen placemats en borden beschilderden. Bij Monkey Moves vermaakten ze zich kostelijk op onder andere de airtrackbaan en het Springparcours. Ook hebben onze kleinste gasten lekker geproefd van suikerspinnen, popcorn en ijsjes bij Inimini en 2Taste. De bezoekers werden letterlijk van het Vrijthof geblazen door de vrolijke tonen van de vele bands. In de avond maakte Erwin er wederom een spektakel van, om zo op traditionele Maastrichtse wijze af te sluiten.

Fotograaf: Angelique Huynen-Coumans

Net als voorgaande jaren kunnen de bezoekers vanaf vandaag tot vrijdag 1 september 23.00 uur resterende lappen terugvragen door het scannen van de QR-code op de achterkant van PreuveneCard. Zie ook: preuvenemint.nl/preuvenecard 

Fotograaf: Cloë Notten
Terugblik op geslaagde 40e editie

Dankzij de uitstekende bijdrage van de deelnemers, de vele vrijwilligers en sponsoren die op alle mogelijke manieren hun bijdrage geleverd hebben, kan de organisatie terugkijken op een succesvolle jubileumeditie van ’t Preuvenemint. De uiteindelijk zonnige dagen en hoge bezoekersaantallen hebben de omzet van het evenement naar een mooi eindresultaat weten te tillen. “Hier zijn we heel ‘gruuts’ op” aldus voorzitter Niels Klinkhamer. “Ondanks alle uitdagingen hebben we een geslaagde en bijzondere editie met z’n allen weten neer te zetten, en dat allemaal voor het Goede Doel”. In totaal hebben meer dan 150.000 bezoekers de 40e editie van ’t Preuvenemint bezocht.

Fotograaf: Laurens Bouvrie

Sponsoren

Ga goed voorbereid naar 't Preuvenemint

Plan je bezoek
Ontwikkeld door Hive Collective
trotse hoofdsponsor van 't Preuvenemint