Kindermiddag

Zoals vanouds is Preuvenemints’ zondag een dag van ontmoetingen tussen gezinnen, vrienden en families, die elkaar na de zomervakantie weer tegenkomen in ‘hun’ Maastricht.

Om ervoor te zorgen dat alle leeftijden zich thuis voelen op ’t Preuvenemint, wordt de populaire kindermiddag ook dit jaar georganiseerd in samenwerking met Club Pellikaan. De luxe familiesportclub zal wederom laten zien waar zij goed in is: kinderen inspireren met fun, food en sport! Over het hele plein staan er op diverse locaties opdrachten klaar voor de enthousiaste jeugd. Kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven met uiteenlopende activiteiten en opdrachten: van gebakjes versieren en fruitspiesjes maken tot het bedwingen van een sportief mini-parcours. Ouders kunnen vol plezier toekijken hoe de volgende generatie Preuvenemint-bezoekers in de weer is, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Deelname aan onze leuke kindermiddag is gratis. Het stempelformulier kan opgehaald worden bij de informatiestand op het Vrijthof. De kindermiddag vindt plaats op Preuvenemints' zondag van 14.30u tot 16.30u.