PreuveneCard:
het officiële betaalmiddel op ’t Preuvenemint

De PreuveneCard is het enige officiële betaalmiddel waarmee u tijdens 't Preuvenemint uw gerechten en drankjes betaalt.  De PreuveneCard is de veilige en gemakkelijke vervanger van de PreuveneLap die tot 2017 als enige betaalmiddel tijdens 't Preuvenemint gold.

De PreuveneCard koopt u tijdens 't Preuvenemint bij de bemande of onbemande kassa's. Maar om het u helemaal gemakkelijk te maken kunt u de PreuveneCard vanaf 8 juli 2019 online bestellen.Met de introductie van de PreuveneCard heeft 't Struyskommitee gehoor gegeven aan de wens van veel Preuvenemint-bezoekers om over te stappen op de veel makkelijkere én milieuvriendelijkere betaalmethode van betaling met een betaalkaart. Cashless betalen is bovendien veiliger en inzichtelijker, zo kan de bezoeker zijn saldo in de gaten houden met de KNIP app, makkelijk tegoed opwaarderen en de kaart blokkeren wanneer deze kwijtraakt of gestolen wordt. Ander bijkomend voordeel is dat het resterende tegoed na het evenement gerestitueerd kan worden.

De PreuveneCard wordt per jaar uitgebracht en is alleen geldig gedurende de vier dagen van het evenement.

KNIP app

De PreuveneCard kan gebruikt worden als een reguliere betaalkaart, maar kan ook geregistreerd worden voor meer gebruiksgemak.

Door de betaalkaart te koppelen aan de KNIP app, kunnen bezoekers hun PreuveneCard(s) makkelijk beheren. Hieronder ziet u hoe u de KNIP app kunt downloaden.

Wilt u lappen overboeken, of het actuele saldo van uw PreuveneCard inzien? Dan heeft u de KNIP app nodig.

Instructievideo's

Graag wat meer tekst en uitleg? Geen probleem! Wij hebben voor de drie belangrijkste zaken een video voor u gemaakt. Zo genieten we samen voor het goede doel, ook met de PreuveneCard.

Aanmelden goede doelen

’t Struyskommitee
Postbus 2141
6201 CA Maastricht


Waaruit moet uw aanvraag bestaan?
• Een duidelijke omschrijving van het beoogde doel
• Een verantwoording waarvoor het gevraagde geldbedrag bedoeld is, inclusief begroting
• Wanneer het beoogde doel het geld nodig heeft
• Een duidelijke omschrijving van de persoon, stichting of vereniging die de aanvraag doet
• De naam en gegevens (telefoon, email- en postadres) van de contactpersoon

Daarnaast vragen wij u om, na een eventuele honorering van uw goede doel, verantwoording af te leggen en bewijs te leveren over de wijze waarop het geld, dat u ontvangen heeft van ’t Struyskommitee, is besteed. Het initiatief tot deze verantwoording ligt bij u.

Na ’t Preuvenemint zal de Commissie Goede Doelen van ’t Struyskommitee beslissen of uw aanvraag gehonoreerd wordt. Deze honorering zal ruim na ’t Preuvenemint plaatsvinden.

Tot 1 mei 2020 worden aanvragen voor de editie van 2020 meegenomen.  

Neem nu contact op