
Sterrenchef Jacob Jan Boerma *** en foodie Yves Silvain nodigen je uit bij INVITE. Alle dagen geniet je ongedwongen van een kleine kaart met gastronomische hapjes uit de keuken van Jacob Jan. Op de vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur creëren wij samen met een aantal gast chefs een speciale pop up lunch.
De pop-up lunch is inclusief
- Welkomstcocktail by Botan Distillery
- 4 gangen menu(1)
- Wijn of alcoholvrij cocktail arrangement
- Water (bruis of plat)
- Brood by Koos
(1) We werken met een vast menu, hierdoor kunnen we geen rekening houden met dieetwensen of allergieën
Programma pop-up lunches
- Vrijdag 25 augustus: Jacob Jan Boerma (De Leest ***), Daniel Gottschlich
(Ox & Klee **), Robert Levels (Chateau Neercanne *), Rais Esteve (voormalig R&D chef Disfrutar **)
- Zaterdag 26 augustus: Jacob Jan Boerma (De Leest ***), Giovanni Solofra
(Tre Olivi **), Giuseppe Giacomazza (La Botte), Rais Esteve (voormalig R&D chef Disfrutar **) - Zondag 27 augustus: Jacob Jan Boerma (De Leest ***), Guido Braeken
(Julemont **), Robin van de Bunt (De Leuf *), Rais Esteve (voormalig R&D chef Disfrutar **)
Gerechten
Hollandse oester
Streekgerecht
Vis
Vlees
Chorizo / Limburgs Livar varken / groene kruiden / beurre blanc
3.25
PreuveneLap
Karamel
Streekgerecht
Zoet
Dulce chocolade / kalamansi / vanille / Limburgse knapkoek crumble
4.5
PreuveneLap
Special: Invite Burger (na 22:00u)
Streekgerecht
Vlees
Limburgs rundvlees / homemade BBQ sauce / tomaat / geroosterde ui / augurk / spicy mayo / mixed salad
4.5
PreuveneLap