Preuvenemint-zaterdag: wisselvallig maar toch gezellig

zondag 26 augustus 2018 - auteur: PreuveneMedia Team

Hoewel de weersverwachtingen voor dag drie van ‘t 37ste Preuvenemint weinig zonnestralen beloofden en er af en toe een druppel viel, was het goed vertoeven op het Vrijthof. Door de dag heen werd het plein gevuld met goedlachse mensen, die genoten van het gevarieerde Bourgondische aanbod in de stijlvol ingerichte restauratiestands op het evenemententerrein. De bezoekers lieten zich de diverse hapjes, gerechten, mooie wijnen, frisse biertjes en extravagante cocktails goed smaken. 

Traditiegetrouw ging de zaterdag van start met de klanken van het seniorenorkest, gevolgd door de gezellige Party Kryner en DJ Michel Moelands, die het gehele muziekprogramma op zaterdag aan elkaar draaide. Enthousiaste optredens door LVK-ster Marleen Rutten, Eric Cruts, Martin Hurkens, Rian Pasmans en Kimberly zorgden voor een mooie opbouw naar het moment dat The Recipe de bühne betrad. Net zoals vorig jaar wist de band direct de juiste toon te zetten en werd er de hele avond flink gedanst rond het podium. Ook Beppie Kraft gaf natuurlijk ook weer ‘acte de presence’ op het Vrijthof. Beppie wist het publiek zoals van begin tot eind te laten meezingen, zoals ze al 36 jaar voor elkaar krijgt op het evenement. Voor het laatste blok gooide The Recipe er nog een swingend schepje bovenop, zodat de avond werd afgesloten als een groot feest. 

Vandaag is de laatste dag van ’t Preuvenemint 2017 alweer aangebroken. Vandaag belooft een overwegend zonnige dag te worden, die ongetwijfeld veel gezinnen aan zal trekken dankzij de immer gezellige kindermiddag (vanaf 14:00). Vanavond zal Erwin het grootste eetfestijn van de Benelux weer afsluiten en zal ’t Struyskommitee terugkijken op een geweldige 37ste editie.

Naar fotoalbum