Preuvenemint 2017 boekt uitstekend resultaat

donderdag 4 januari 2018 - auteur: PreuveneMedia Team

Dankzij de standhouders, vele vrijwilligers en natuurlijk onze bezoekers, hebben wij tijdens de vier dagen van ‘t 36e Preuvenemint - dat plaatsvond van 25 tot en met 28 augustus 2017 - een omzet kunnen realiseren van € 1,84 mln. De fantastische weersomstandigheden hebben hier ongetwijfeld een positieve bijdrage aan geleverd. In hoeverre de PreuveneCard van invloed is geweest op de uitstekende omzet, is op basis van dit eerste jaar lastig te zeggen. Daarvoor moeten wij de cijfers van meerdere jaren naast elkaar kunnen leggen.


De omzet is in ieder geval het resultaat van de samenwerking van de deelnemende restaurateurs, sponsoren en de tientallen vrijwilligers, die elk jaar hun enthousiaste bijdrage leveren aan dit mooie Maastrichtse evenement én de bestedingen van de duizenden bezoekers die genoten hebben van ’t Preuvenemint.


Dankzij alle partijen, kon op vrijdag 1 december 2017 het fraaie bedrag van € 152.024,- overhandigd worden aan begunstigde goede doelen in en om Maastricht, waarvan maar liefst € 100.000,- gedoneerd werd aan 'de Droom van Daniëlle'. Dankzij deze bijdrage, komt de realisatie van het zwembad voor de bewoners van Maasveld weer een grote stap dichterbij. Een donatie die ’t Struyskommitee vult met trots en dankbaarheid. Samen genieten we voor mooie doelen als deze.

Naar fotoalbum