Nieuwe voorzitter Struyskommitee Niels Klinkhamer

zondag 3 juni 2018 - auteur: Struyskommitee

’t Struyskommitee bestaat geheel uit vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de organisatie van ’t Preuvenemint. De opbrengst van ’t Preuvenemint wordt elk jaar volledig uitgereikt aan meerdere goede doelen. In de afgelopen 36 jaar werd ruim € 4,5 miljoen aan goede doelen geschonken.


Richard heeft samen met de andere leden van stichting ‘t Struyskommitee achter de schermen hard gewerkt aan het doorvoeren van een professionaliseringsslag om ’t Preuvenemint “future proof” te maken. Voor de bezoekers van ‘t Preuvenemint zijn de invoering van de betaalkaart in 2017, de ingebruikname van het nieuwe podium en de aangepaste opstelling in verband met de veiligheid voor de bezoekers, de meest in het oog springende resultaten hiervan.

Foto: Laurens Bouvrie


Niels Klinkhamer heeft eerder diverse bestuursfuncties vervuld waaronder voorzitter van de Ronde Tafel 174, Stichting Servicefonds Ronde Tafel 174 (Duckrace Maastricht) en bestuurssecretaris van Stichting Stimuleringsfonds Overnachtingen Maastricht (SOM). Vanuit zijn professie heeft hij veel ervaring met het organiseren van evenementen.