De vrijdag van ‘t 37ste Preuvenemint vanouds gezellig

zaterdag 25 augustus 2018 - auteur: PreuveneMedia Team

 

Na een gezellige openingsdag, verliep ook dag twee van het Preuvenemint uitstekend. Het weer was niet zo zonnig als de zomer die we reeds gewend waren, maar toch lonkten de sfeervolle eetgelegenheden en het muziekprogramma dusdanig dat het Vrijthof om 16:00 goed vol liep met bezoekers, onder wie weer velen die traditioneel ‘met het werk’ een gezellige VrijMiBo hielden. Naarmate de schemer viel stond ’t Vrijthof aan alle kanten vol met mensen die genoten van een hapje en een drankje. Menigeen begon het weekend op het grootste eetfestijn van de Benelux, met culinaire verrassingen van meer dan 25 restaurateurs. Van oesters tot gehaktballen en van saté tot tonijnsteak, uiteraard met een verfrissend ijsje als dessert; er is wederom voor ieder is er wat wils. 

Natuurlijk kon er na het traditionele optreden van de Mastreechter Staar ook weer flink gedanst worden. De avond ging de boeken in als een gezellige Preuvenevrijdag. Met optredens van de Valkenburgse Andy en Roy, Romain van Beek en Johan de Haan en Christel en Quinn, werd het podium goed opgewarmd voor Tonca. DJ Marvin zorgde voor het vijfde jaar op rij voor de beats tussen de optredens door. Verder werd het publiek getrakteerd op een prachtig optreden van The Voice of Holland winnares Jennie Lena, die het Vrijthof met haar dijk van een stem in vervoering bracht. 

De energiezuinige led-verlichting en de ruimere opzet van het terrein bleken ook op de tweede dag weer een schot in de roos. Tevens werd het PreuveneCard betaalsysteem natuurlijk weer scherp gemonitord. De 11 extra oplaadpunten die ingezet werden om de toestroom beter te geleiden, bleken de reguliere kassa’s meer dan voldoende te ontlasten. Toch vonden nieuwe gebruikers het prettig om nog wat informatie te ontvangen bij de informatiestand naast het podium. De bezoekers die de PreuveneCard al in bezit hadden, genoten moeiteloos van hun hapjes en drankjes. Zeker de bezoekers die gebruikmaken van de KNIP-app zijn te spreken over het gebruiksgemak. Betalen gaat snel en het opwaarderen via de app maakt dat men met een paar klikken op de smartphone het saldo op kan waarderen en direct verder kan met ‘preuve’. 

Dit weekend kunt u nog komen ‘preuve’ met de Preuvenecard en tevens genieten van mooie optredens op het hoofdpodium. Ook dit jaar is ’t Preuvenemint weer actief op Social Media en kunnen bezoekers hun leukste PreuveneSelfies op Facebook en Instagram plaatsen met de #preuvenemint. Daarnaast heeft ’t Preuvenemint een eigen Facebook-‘filter’. Voor alle informatie over standhouders en het muziekprogramma kunt u gebruikmaken van de PreuveneApp en een kijkje nemen op www.preuvenemint.nl 

Naar fotoalbum