Betalen met PreuveneCard op ‘t Preuvenemint

woensdag 22 maart 2017 - auteur: PreuveneMedia Team

Tijdens ’t Preuvenemint 2017 zullen de bezoekers van het bekendste en grootste culinaire festival van Nederland gaan betalen met de PreuveneCard. De PreuveneCard vervangt de bekende PreuveneLap. Het ontwerp van de PreuveneCard blijft, net als bij de PreuveneLap, onderdeel van de ontwerpwedstrijd die ’t Struyskommitee elk jaar uitzet bij de Maastricht Academy for Media Design and Technology. Op 27 juni 2017 zullen de winnende ontwerpen voor de nieuwe PreuveneCard bekend worden gemaakt.

Enige jaren geleden heeft ’t Struyskommitee ook al onderzoek gedaan naar de mogelijkheid van cashless betalen op ’t Preuvenemint. Toen bleek de techniek echter nog niet voldoende betrouwbaar. Inmiddels is op dit gebied grote vooruitgang geboekt en zijn veel grote evenementen overgestapt op het betalen met een betaalkaart.

’t Struyskommitee hoopt met de introductie van de PreuveneCard tegemoet te komen aan de wens van veel Preuvenemint-bezoekers om over te stappen op de veel makkelijkere én milieuvriendelijkere betaalmethode van betaling met een betaalkaart. De PreuveneCard levert niet alleen voordelen op voor de bezoekers, maar ook voor de deelnemende restaurateurs die op ’t Preuvenemint aanwezig zijn. Zo wordt afrekenen eenvoudiger, hoeft er niet meer gecontroleerd te worden op vervalste PreuveneLappen en wordt de gehele administratieve verwerking ook een stuk makkelijker.