Beluga komt terug op ’t Preuvenemint!

vrijdag 12 mei 2017

Hans van Wolde: “Het tijdperk van dj’s, harde muziek en party’s sluiten we af, om weer eer te doen aan het originele gedachtegoed van ‘t Preuvenemint.

Sinds enkele jaren hebben we een verjongd Struyskommitee dat meedenkt met de ondernemers en de inwoners van Maastricht. Belugalovesyou kan zich helemaal vinden in de denkwijze van ‘t Struyskommitee om vast te houden aan de grandeur van ’t Preuvenemint, maar wel te blijven innoveren. 

Dit is ook het concept dat Belugalovesyou & Friends dit jaar wil toevoegen aan ‘t Preuvenemint. Deze editie presenteren we ons concept TOP frieten, TOP snacks, TOP oesters en een SUPER wijnbar met lekkere hammen.  We gaan weer een ouderwets feestje van ’t Preuvenemint maken.

In overleg met ‘t Struyskommitee is het mogelijk je van tevoren in te schrijven voor ‘Belugalovesyou & Friends’, waardoor er al voorafgaand aan het Preuvenemint vouchers gekocht kunnen worden. Met deze vouchers kan men deelnemen aan 1 van de 4 volledig verzorgde, ouderwets gezellige borrels die Belugalovesyou zal organiseren. Verder nieuws over de voorverkoopadressen en informatie over de borrels volgt snel.

Als Belugalovesyou Group hebben wij er enorm veel zin in om nog vele jaren ‘t Preuvenemint te steunen.”