Actueel

PreuveneJournaal - dag 4 maandag 27 augustus 2018

Op de laatste dag van 't 37ste Preuvenemint - 2018 maakt Xavier de balans op: hoe hebben we het gehad? Het antwoord: TOP! Wij danken alle bezoekers voor hun gezelligheid en kijken uit naar de bekendmaking van het uiteindelijke resultaat voor het goede doel: Keep the heartbeat going.

Lees verder
37ste Preuvenemint: wederom een succes maandag 27 augustus 2018

Zoals vanouds was Preuvenemints zondag een dag van ontmoetingen: het was het gezellige samenzijn van gezinnen en families en de ontmoetingen tussen vrienden en kennissen die elkaar na de zomervakantie weer tegenkomen in ‘hun’ Maastricht. En dat alles natuurlijk onder het genot van een hapje, een drankje én een dansje!

Lees verder
PreuveneJournaal - dag 3 zondag 26 augustus 2018

Op dag 3 van ‘t Preuvenemint draaide het om oude bekenden en nieuwe gezichten. Zo maakte Xavier Cortenraedt een praatje met de “oudste” deelnemer en partner van het Preuvenemint en werden de nieuwe Struysleden al preuvend voorgesteld.

Lees verder
Preuvenemint-zaterdag: wisselvallig maar toch gezellig zondag 26 augustus 2018

Hoewel de weersverwachtingen voor dag drie van ‘t 37ste Preuvenemint weinig zonnestralen beloofden en er af en toe een druppel viel, was het goed vertoeven op het Vrijthof. Door de dag heen werd het plein gevuld met goedlachse mensen, die genoten van het gevarieerde Bourgondische aanbod in de stijlvol ingerichte restauratiestands op het evenemententerrein. De bezoekers lieten zich de diverse hapjes, gerechten, mooie wijnen, frisse biertjes en extravagante cocktails goed smaken.

Lees verder
De vrijdag van ‘t 37ste Preuvenemint vanouds gezellig zaterdag 25 augustus 2018

Na een gezellige openingsdag, verliep ook dag twee van het Preuvenemint uitstekend. Het weer was niet zo zonnig als de zomer die we reeds gewend waren, maar toch lonkten de sfeervolle eetgelegenheden en het muziekprogramma dusdanig dat het Vrijthof om 16:00 goed vol liep met bezoekers, onder wie weer velen die traditioneel ‘met het werk’ een gezellige VrijMiBo hielden. Naarmate de schemer viel stond ’t Vrijthof aan alle kanten vol met mensen die genoten van een hapje en een drankje. Menigeen begon het weekend op het grootste eetfestijn van de Benelux, met culinaire verrassingen van meer dan 25 restaurateurs. Van oesters tot gehaktballen en van saté tot tonijnsteak, uiteraard met een verfrissend ijsje als dessert; er is wederom voor ieder is er wat wils.

Lees verder