Actueel

't Preuvenemint steunt reanimatieonderwijs zondag 17 juni 2018

Goede doelenorganisatie ’t Struyskommitee maakt bekend dat de Stichting Keep the Heartbeat Going het hoofd-goede doel wordt van ’t Preuvenemint 2018!

Lees verder
Nieuwe voorzitter Struyskommitee Niels Klinkhamer zondag 3 juni 2018

Met ingang van 1 juni zal Richard Hamelers de voorzittershamer van ’t Struyskommitee, het organiserend comité van ’t Preuvenemint, overdragen aan Niels Klinkhamer.

Lees verder
Preuvenemint 2017 boekt uitstekend resultaat donderdag 4 januari 2018

Dankzij de standhouders, vele vrijwilligers en natuurlijk onze bezoekers, hebben wij tijdens de vier dagen van ‘t 36e Preuvenemint - dat plaatsvond van 25 tot en met 28 augustus 2017 - een omzet kunnen realiseren van € 1,84 mln. De fantastische weersomstandigheden hebben hier ongetwijfeld een positieve bijdrage aan geleverd. In hoeverre de PreuveneCard van invloed is geweest op de uitstekende omzet, is op basis van dit eerste jaar lastig te zeggen. Daarvoor moeten wij de cijfers van meerdere jaren naast elkaar kunnen leggen.

Lees verder
Preuvenemint 2017; Zonovergoten ontmoetingen maandag 28 augustus 2017

Zoals vanouds was Preuvenemints zondag een dag van ontmoetingen: het was het gezellige samenzijn van gezinnen en families en de ontmoetingen tussen vrienden en kennissen die elkaar na de zomervakantie weer tegenkomen in ‘hun’ Maastricht. En dat alles natuurlijk onder het genot van een hapje, een drankje én een dansje!

Lees verder
Stralend weer en volop feest op de derde dag van 't Preuvenemint zondag 27 augustus 2017

Ook op dag drie van ‘t 36ste Preuvenemint werden de bezoekers getrakteerd op uitstekend weer. Met een gemiddelde temperatuur van 25 graden was het goed vertoeven op het Vrijthof. Door de dag heen werd het plein gevuld met lachende mensen, die in het zonnetje genoten van het gevarieerde Bourgondische aanbod, met op de achtergrond vrolijke muziek van Dj Jorn Lucassen.

Lees verder