Actueel

Preuvenemint 2017 boekt uitstekend resultaat donderdag 4 januari 2018

Dankzij de standhouders, vele vrijwilligers en natuurlijk onze bezoekers, hebben wij tijdens de vier dagen van ‘t 36e Preuvenemint - dat plaatsvond van 25 tot en met 28 augustus 2017 - een omzet kunnen realiseren van € 1,84 mln. De fantastische weersomstandigheden hebben hier ongetwijfeld een positieve bijdrage aan geleverd. In hoeverre de PreuveneCard van invloed is geweest op de uitstekende omzet, is op basis van dit eerste jaar lastig te zeggen. Daarvoor moeten wij de cijfers van meerdere jaren naast elkaar kunnen leggen.

Lees verder
Preuvenemint 2017; Zonovergoten ontmoetingen maandag 28 augustus 2017

Zoals vanouds was Preuvenemints zondag een dag van ontmoetingen: het was het gezellige samenzijn van gezinnen en families en de ontmoetingen tussen vrienden en kennissen die elkaar na de zomervakantie weer tegenkomen in ‘hun’ Maastricht. En dat alles natuurlijk onder het genot van een hapje, een drankje én een dansje!

Lees verder
Stralend weer en volop feest op de derde dag van 't Preuvenemint zondag 27 augustus 2017

Ook op dag drie van ‘t 36ste Preuvenemint werden de bezoekers getrakteerd op uitstekend weer. Met een gemiddelde temperatuur van 25 graden was het goed vertoeven op het Vrijthof. Door de dag heen werd het plein gevuld met lachende mensen, die in het zonnetje genoten van het gevarieerde Bourgondische aanbod, met op de achtergrond vrolijke muziek van Dj Jorn Lucassen.

Lees verder
Wat was het mooi op de tweede dag van het 36ste Preuvenemint zaterdag 26 augustus 2017

Na een gezellige en drukbezochte openingsdag, begon ook dag twee van het 36ste Preuvenemint weer uitstekend. Het weer was niet zo zonnig als voorspeld, maar de aangename temperatuur zorgde er wederom voor dat het Vrijthof direct om 16:00 goed vol liep met bezoekers, onder wie weer velen die traditioneel ‘met het werk’ een gezellige VrijMiBo hielden. Het was al vroeg gezellig druk en naarmate de schemer viel stond ’t Vrijthof aan alle kanten vol met mensen die genoten van een hapje en een drankje. Menigeen begon het weekend op het grootste eetfestijn van de Benelux, met culinaire verrassingen van meer dan 25 restaurateurs. Van oesters tot hotdogs en van saté tot carpaccio met truffel, uiteraard met een verfrissend ijsje als dessert; er is wederom voor ieder is er wat wils. En natuurlijk werd er ook genoten van een bubbeltje.

Lees verder
De eerste dag is een feit; Preuvenemint 2017 is van start! vrijdag 25 augustus 2017

Op donderdag 24 augustus ging ’t Preuvenemint voor de 36ste keer traditiegetrouw van start in het laatste volle weekend van augustus. De deuren openden om 15:00 uur voor de netwerkborrel PreuveneMeet. Onder het genot van exclusieve hapjes en drankjes werd de vierde editie goed ontvangen. De middag bood een uitstekende mogelijkheid om te netwerken in een Bourgondische setting en onder een stralende zon. Het netwerkevenement wordt met het jaar populairder en mag steeds meer gasten ontvangen tijdens deze preview van ’t Preuvenemint. Dit jaar maar liefst 1.700 gasten.

Lees verder